В листите на “Защита” няма олигарси и псевдонационалисти, има личности

категоричен е председателят на партията Йордан Величков Йордан Величков

Председателят на Съюза на патриотичните сили “Защита” Йордан Величков се срещна вчера със симпатизанти на партията и представи кандидатите за народни представители в Осми Добрички многомандатен избирателен район. Во

дач на листата и мажоритарен кандидат е арабистът Киряк Цонев.

Той е един от водещите арабисти у нас, владее шест езика, дипломат, университетски преподавател, най-големият специалист в България по една от най-деликатните теми в световен мащаб – исляма, заяви Йордан Величков. Няма по-нечистоплътна, по-отвратителна предизборна кампания след 1990 г. от тази, на която сме свидетели в момента. “Защита” е единствената партия, около която няма обръчи от фирми, ние не разполагаме с огромните средства, които се изливат в тази мръсна кампания. При нас няма олигарси, мутри, площадни шоумени и псевдонационалисти. В листите на “Защита” има личности, категоричен бе Йордан Величков. През последните 4 години 7-те народни представители от “Защита” разработиха и предложиха 100 законопроекта. Някои от тях успяхме да прокараме. Успяхме да спестим около 450 млн.лв. на българските потребители, като се противопоставихме на въвеждането на такса електромер. Прокарахме мораториум за строителство в междублоковите пространства. Отпадането на наказателните лихви при предсрочно погасен кредит също е наша идея, каза Йордан Величков. Той изрази убедеността си, че, ако в новия парламент “Защита” има двойно повече народни представители, ще обърка сметките на тези, които сега напират към властта и чиито помисли не са от най-почтените. Политическите партии продължават да гледат на Добруджа като дълбока провинция, район в покрайнините на държавата, заяви Киряк Цонев. Той призова добруджанци да гласуват масово, за да е по-малка тежестта на гласовете на етническата партия ДПС. Да изпратим в парламента хора, които ще поставят и ще работят за решаване на проблемите на Добруджа, призова Киряк Цонев. Той пое ангажимент ако бъде избран за депутат, да провежда периодични срещи с обществеността, на които избирателите да поставят най-важните за решаване въпроси.

Абонамент за бюлетин

Бъдете запознати с актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

  • София – 1000, ул. "Пиротска" № 5, ет. 4

  • 0876399180

  • zashtita@gmail.com

За нас

Съюзът  на  патриотичните сили „ЗАЩИТА” – /СПС „ЗАЩИТА”/ е политическа организация на български граждани,обединени от идеята за изграждане на общество, основано на принципите за свобода на личността , справедливост и равенство пред Закона, за постигане на икономически и духовен просперитет на нацията и защита на нейните интереси.

© 2019 Всички права запазени.