ДЕКЛАРАЦИЯ

Лого
СЪЮЗЪТ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА“ иска да обърне внимание на факта,че българският народ,който продължава да си лекува раните от управлението на Борис  III и особено от това на баща му Фердинанд и вероятно ще ги лекува докато съществува като народ, доживя да получи поредния удар от поредния Кобург – Симеон,който има претенции и иска да заграби народно имущество за над половин милиард лева. Наистина, пораженията,които България търпи от всичките й врагове взети заедно са по-малки от злините,които й причинява династията на Кобургите. Първият от тях, стъпил на българска земя- Фердинанд,три десетилетия води най-паразитния,най-неморалния живот сред държавните глави в Европа.В резултат на авантюризма и крайния му немски национализъм причинява на България две тежки национални катастрофи с потресаващи резултати:над 130 хиляди убити,70 хиляди кв.км българска земя с три милиона българи остават извън границата на България и 225 милиарда френски франка репарации. Националните катастрофи предизвикват огромно социално напрежение.Десетки хиляди бежанци,над 90 хиляди остават вдовици,принудени да отгледат 270 хиляди сираци при изключително тежки условия.
Борис III, макар и не толкова брутален и мразещ българския народ,колкото баща му Фердинанд,също оставя трайни следи в своето 25 годишно управление, нанасяйки непоправими и незаличими следи на българската държава и народ. Еднолично вкарва България в съюз с най-варварския режим в човешката история-нацистка Германия.Неговото управление е белязано с най-острата гражданска война,подклаждана лично от него,отнела живота на над 100 хиляди българи. А безумният му акт да обяви война на две от най- силните държави на планетата –САЩ и Великобритания,освен човешки жертви,нанася безпрецедентни за българската история материални вреди. Над 12 хиляди са разрушените сгради в  София,200 хиляди остават без дом,над 300 хиляди панически бягат от столицата,т.е. бежанци. Бомбардирани  са 168 населени места.Разрушенията надхвърлят 22 милиарда лева.
След антинационалното управление на  Борис III се извършва, за съжаление,един недопустим акт. Става дума за опита на групичка царедворци да фалшифицират историята и представят Борис за „ велик“ държавник и „спасител“ на българския народ. Ако не сме били най-верен сателит на хитлеристка Германия,пораженията на България,според тях, щели да бъдат много по-тежки.Невероятна измама! Факт е,че по време на Втората световна война Чехословакия,Дания,Норвегия и други държави,които не бяха съюзници, а противници на Германия, дават много по-малко жертви и почти никакви разрушения.Не Прага и Копенхаген, а София бе срината със земята.
Разбира се след пораженията,които Кобургите- Фердинанд и Борис III,причиняват на българския народ,сумата ,за която претендира внука Симеон, е доста скромна-само имоти на стойност 500 милиона лева.Дребна работа?!
Тази постъпка на Симеон Борисов, е поредно доказателство за липсата на морал и за чувството на омраза и високомерие,които Кобургите изпитват към българския народ.
При очевидната фактическа обстановка,т.е. че българската държава има работа с един търгаш,един груб политически шарлатанин,който в качеството си  на премиер си връща, абсолютно без всякакво правно основание имоти/дворци и земя/ на стойност стотици милиони лева ,не може и дума да става за някакво споразумение между него и българското правителство. Още повече, няма в България институция,която да стои над съда, да пренебрегва съдебни решения и да правораздава.
Според СЪЮЗА НА ПАРТИОТИЧНИТЕ СИЛИ  „ЗАЩИТА“ ако някой си превиши правата,грубо потъпква Конституцията на Република България и се опита да подари на третия Кобург Симеон имоти,които са държавна собственост,ще понесе не само строга  наказателна отговорност, но ще отговаря и пред историята. А нейната присъда е окончателна и не подлежи на обжалване!

23.04.2018г.                                        СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА“

Абонамент за бюлетин

Бъдете запознати с актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

  • София – 1000, ул. "Пиротска" № 5, ет. 4

  • 0876399180

  • zashtita@gmail.com

За нас

Съюзът  на  патриотичните сили „ЗАЩИТА” – /СПС „ЗАЩИТА”/ е политическа организация на български граждани,обединени от идеята за изграждане на общество, основано на принципите за свобода на личността , справедливост и равенство пред Закона, за постигане на икономически и духовен просперитет на нацията и защита на нейните интереси.

© 2019 Всички права запазени.