ДЕКЛАРАЦИЯ

НА СЪЮЗА НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА“
ОТНОСНО ИНТЕРВЮТО НА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ПРЕД ТАСС

Последното интервю на вицепремиера и министър на отбраната на Република България Красимир Каракачанов ,лидер на ВМРО-БНД, затвърди убеждението за това, че той е политик със сериозен опит и много добра теоретична подготовка – доктор по международно право и международни отношения. За едни от най-деликатните и сложни междудържавни отношения на планетата той е категоричен: „ Убеден съм, че между Европа и Русия, между НАТО и Русия е необходимо да се търси опорни точки и път към мирното решаване на проблемите. От конфронтацията печелят трети страни и в частност радикалният ислям“, е категоричен Каракачанов.

     Изключително ясна, професионална, отговорна и държавническа позиция, която е в интерес не само на България, но и на Европа и на света.

02.04.2019 г.
Град София РЪКОВОДСТВОТО НА СПС „ ЗАЩИТА“

Абонамент за бюлетин

Бъдете запознати с актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

  • София – 1000, ул. "Пиротска" № 5, ет. 4

  • 0876399180

  • zashtita@gmail.com

За нас

Съюзът  на  патриотичните сили „ЗАЩИТА” – /СПС „ЗАЩИТА”/ е политическа организация на български граждани,обединени от идеята за изграждане на общество, основано на принципите за свобода на личността , справедливост и равенство пред Закона, за постигане на икономически и духовен просперитет на нацията и защита на нейните интереси.

© 2019 Всички права запазени.