СПОРАЗУМЕНИЕ

за съвместна работа и участие в изпорите за Народно събрание, насрочени на 4 април 2021г.

ВМРО – Българско национално движение, представлявана от председателя Красимир Каракачанов и Същз на патриотичните сили “Защита”, представляван от председателя Петър Берон, водени от общите принципи на демократично управление на Република България, като приемат, че патриотизмът и националните интереси на родината са висша ценност за обществото и символ на държавността, че страната ни има нужда от единение около националната кауза и борба за справедливи доходи и избор на достойни представители в Народното събрание, сключват следното споразумение:

  1. СПС “Защита” подкрепя ВМРО – БНД за изборите за Народно събрание за 4 април 2021 година и ще вземе активно участие в тяхната кампания за спечелване на максимален брой мандати.
  2. СПС “Защита” ще излъчи свои представители в кандидатските листи и чрез тях ще отстоява общите цели и задачи.
  3. ВМРО – БНД и СПС “Защита” ще изградят общи централен предизборен щаб и предизборни щабове в страната, които да обединят усилията на двете партии за успешно провеждане на кампанията.
  4. ВМРО – БНД и СПС “Защита” ще провеждат съвместни предизборни мероприятия в подкрепа на кандидатската листа и ще мобилизират всички свои партийни структури за тази цел.
  5. След изборите ВМРО – БНД ще предоставя клубовете си на СПС “Защита” за обща работа по места;
  6. ВМРО – БНД ще осигури необходимите средства за издръжка на структурите на СПС “Защита” и ще го подпомага в неговите дейности. След обявяване на резултатите от изборите ще се сключи анекс към настоящото споразумение относно формата на подпомагане.

За постигането на горепосочените цели, двете партии подписват настоящото споразумение за взаимодействие и сътрудничество в предстоящите избори за Народно събрание.

София, 25 февруари 2021г.

Абонамент за бюлетин

Бъдете запознати с актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

  • София – 1000, ул. "Пиротска" № 5, ет. 4

  • 0876399180

  • zashtita@gmail.com

За нас

Съюзът  на  патриотичните сили „ЗАЩИТА” – /СПС „ЗАЩИТА”/ е политическа организация на български граждани,обединени от идеята за изграждане на общество, основано на принципите за свобода на личността , справедливост и равенство пред Закона, за постигане на икономически и духовен просперитет на нацията и защита на нейните интереси.

© 2019 Всички права запазени.