Решение на изпълнителното бюро на СПС “Защита”

Лого

Днес , 26.03.2019 година, в град София  се проведе заседание на Изпълнителното бюро на СПС „ЗАЩИТА“.

         След  обсъждане на актуалната политическа обстановка в страната  и вариантите за  участие в предстоящите избори за Европейски парламент през май 2019 година, единодушно беше взето решение ПП СПС „ЗАЩИТА“ да не участва самостоятелно със своя листа от кандидати, а да подкрепи ПП „ВМРО-БНД“ като неин коалиционен партньор в настоящата коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ“.

         Прие се единодушно да се подкрепи и кандидатурата на г-н Ангел Джамбазки за водач на листата на ВМРО-БНД в изборите за Европарламент. Изтъкнаха се качествата му, които ни карат да сме сигурни, че той ще бъде достоен представител на патриотичните сили в новия парламент на Европа. Ще защитава истинските национални интереси.

       Настоящото решение да се доведе до знанието на всички членове на Националния съвет на СПС „ЗАЩИТА“ и до всички членове и симпатизанти на партията в страната . Да се започне активна работа по организиране подготовката ни за участие в изборите през месец май.

26.03.2019 г.                  

Град София                                      ИЗПЪЛНИТЕЛНО БЮРО НА СПС „ЗАЩИТА“

Абонамент за бюлетин

Бъдете запознати с актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

  • София – 1000, ул. "Пиротска" № 5, ет. 4

  • 0876399180

  • zashtita@gmail.com

За нас

Съюзът  на  патриотичните сили „ЗАЩИТА” – /СПС „ЗАЩИТА”/ е политическа организация на български граждани,обединени от идеята за изграждане на общество, основано на принципите за свобода на личността , справедливост и равенство пред Закона, за постигане на икономически и духовен просперитет на нацията и защита на нейните интереси.

© 2019 Всички права запазени.