Декларация

ОТ ИМЕТО НА СЪЮЗА НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА“

Лого

Ръководството на Съюза на патриотичните сили „ЗАЩИТА“ на свое заседание прие единодушно решение за пълната подкрепа на листата на кандидатите за евродепутати в предстоящите избори за Европейски парламент, представени от ВМРО-БНД с водач г-н Ангел Джамбазки.

        СПС „ЗАЩИТА“    изразява  подкрепата си, защото считаме, че това е истински  патриотична листа  и с водач като г-н Джамбазки ще защитават българските национални интереси. Още повече той като досегашен  евродепутат доказа,  че  е истински защитник  на интересите на българските граждани и страната ни, винаги е бил с ярка политическа позиция, с упоритост и достойнство отстоява правата в дебати в европейския парламент. Млад,  интелигентен, енергичен, човек с ярко остро перо, отстояващ  докрай принципа за „Европа на Отечествата“ срещу опитите за размиване на  националната идентичност за сметка на неприемливите глобалистки  тенденции за налагане визията за „Европа на регионите“.

          СПС „ЗАЩИТА“ счита, че с ярките личности в листата  ще покажем на Европа   достойни  примери за родолюбие, чест и достойнство. И сме убедени, че и в бъдещия европарламент няма да спрат да отстояват националните интереси и да защитават българската кауза! Нека станат най- разпознаваеми български представители в парламента на Европа!

         СПС „ЗАЩИТА“ желае успех на  листата на ВМРО-БНД с водач Ангел Джамбазки и в битката към европарламента, и по-нататък в отстояването на българските национални интереси!

           Заставаме твърдо зад всички представители от тази най-патриотична листа!

           Призоваваме  всички наши членове и симпатизанти да подкрепим  истинските патриоти от листата на ВМРО-БНД!

                                                          ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СПС „ЗАЩИТА“

                                                                                 НИКОЛАЙ  ЗАХАРИЕВ:

24.04.2019 г.

София

Абонамент за бюлетин

Бъдете запознати с актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

  • София – 1000, ул. "Пиротска" № 5, ет. 4

  • 0876399180

  • zashtita@gmail.com

За нас

Съюзът  на  патриотичните сили „ЗАЩИТА” – /СПС „ЗАЩИТА”/ е политическа организация на български граждани,обединени от идеята за изграждане на общество, основано на принципите за свобода на личността , справедливост и равенство пред Закона, за постигане на икономически и духовен просперитет на нацията и защита на нейните интереси.

© 2019 Всички права запазени.