Декларация от името на СПС “Защита”

  

Лого

          ПП СПС „ЗАЩИТА“ единодушно  прие решение за пълната подкрепа на г-н Ангел Джамбазки като кандидат за евродепутат в следващия  Европарламент.

         Изразяваме подкрепата си ,защото г-н Джамбазки като настоящ евродепутат доказа ,че  е истински защитник на българските интереси в  Европа, на интересите на българските граждани и страната ни,винаги е бил с ярка политическа позиция, с упоритост и достойнство отстоява правата в дебати в европейския парламент.Млад, интелигентен,енергичен,човек с ярко остро перо, отстояващ докрай принципа за „Европа на Отечествата“ срещу опитите за размиване на  националната идентичност за сметка на неприемливите глобалистки тенденции за налагане визията за „Европа на регионите“. СПС „ЗАЩИТА“ счита, че с досегашната си дейност г-н Ангел Джамбазки  е бил достоен пример за родолюбие,чест и достойнство.И сме убедени, че и в бъдещия европарламент няма да спре да отстоява националните интереси и да защитава българската кауза! Нека остане все така най- разпознаваемия български представител в парламента на Европа!

         СПС „ЗАЩИТА“ желаят успех на Ангел Джамбазки и в битката към европарламента, и по-нататък в отстояването на българските национални интереси !

26.03.2019г.                                                                     СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА“

Абонамент за бюлетин

Бъдете запознати с актуалните новини. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Контакти

  • София – 1000, ул. "Пиротска" № 5, ет. 4

  • 0876399180

  • zashtita@gmail.com

За нас

Съюзът  на  патриотичните сили „ЗАЩИТА” – /СПС „ЗАЩИТА”/ е политическа организация на български граждани,обединени от идеята за изграждане на общество, основано на принципите за свобода на личността , справедливост и равенство пред Закона, за постигане на икономически и духовен просперитет на нацията и защита на нейните интереси.

© 2019 Всички права запазени.